Translate

dijous, 30 de desembre del 2010

CHACHI PIRULI A4 SUP


...Com ho fas per clavar un plom?...Aquesta pregunta es la que més hem fan després de la tipica "escales o fas friky?"Jo,que no m`agrada parlar gaire,mels emporto a fer demostracions pràctiques al monte.En aquesta ocasió, un tal PAU m`acompanyarà  a fer aquesta via situada al Morral del Cavall: la "Chachi-Piruli",situada a la dreta de la també boníssima "Cop de gas",va ser oberta per en Pelut i no tenia repetició.Al peu de via li ensenyo al Pau com clavar bé un plom i una falca.Despres li faig clavar amb Ell,i seguidament:.."au!,ja pots tirar amunt!! Va fer el primer llarg en unes 6 hores (A3,fisura ablèbtica) i quant el vaig desequipar ,tot estava de conya menys un universal.

Paca al boníssim 2ºllarg (A4+)

L`endema varem jumar i vaig resoldre el 2º i últim llarg en unes dues hores...no es que anés sobrat,es que la roca es tant MERAVELLOSA que no saps quin forat triar!

I desde aqui voldria recomenar dues coses:Totes les vies d`aquesta cara del Morral son apurables en lliure,i que aquesta via en concret,es molt bona per INICIACIÓ a vies de dificultat d artifo Montserratí.


Surto en  lliure?....
                                                                            
Les fotos me las va passar un escalador que estava a la "PUNSOLA" Zenquius!!!

PD:  D`en Pau mai més en vaig saber res...

4 comentaris:

  1. Per cert..la LILA em diu que canviis de casc...nantros teniem el mateix i és una furralla, sempre acabes amb ell per còfia inservible...

    Ara anem amb el PETZALT i bastant millor...

    Pd: O uses potoxop o serà A4 a aprtir del plom...però i fins allà??? 7a+? si no es veu cap peçaaaaa!!!!

    PAca ets un mentider ;P, segur que els anys d'absència estaves entrenant amb el MACIÀ i ara fots sortides ( o entrades) de 7b a pèl...


    Salut gef

    ResponElimina
  2. jo faig IVsup si no fa vent,si en fa: IV
    lo del casc ho miraré...
    7B? que es un 7B?i "tú me lo preguntas?7B eres tú!"
    La via està practicament neta(algun plom) pero els catxarros dels de la penya de "Escalada tradicional" han danar-hi be...hi ha molt forat i molt mertlet!

    ResponElimina
  3. Collons Paca ets lo puto amo enredant a la penya jajajaja....Bon Any 2011 de Ploms.....!!!!!!!

    ResponElimina
  4. jordi:igualment...i dàquest any no pasa que no fem algo ok? salut i metres

    ResponElimina