Translate

divendres, 3 de maig del 2019

PEDALEA O MUERE A4-V

A sant Llorenç del Munt encara hi ha tresors per descobrir.

Aquesta via situada a la paret de la gran diagonal  fou oberta per en M.1ºG (Mamolo Lòpez) a mitjans dels 90 i crec que he fet la 1ª repetició.Al poc d`obrir-se la vaig intentar, però només vaig fer el primer llarg (A2+) i ja en vaig tenir prou...era difícil per Mí!

Ahir la vaig acabar després de 4!!! jornades. Son en total 45 mts de via,però quina via!..un VIOT ANTOL.LÒGIC en tota regla que et fa lluitar cada pas desde el terra fins al cim!

LLARG 1(A2+-Ae 25 mts):

inici en Ae saltejat amb algun plom i alguna pitonisa,fins a l`entrada de la reunió que hi ha alguns pitonatges amb falcas mitjanes.Reunió de 2 spits reforçable amb moltes garantíes amb Vgrosses i retallades.Llarg desplomat amb roca crunxi..
               




"A que huele u n plomo petao?"




                                                     plom falcat!







LLARG 2 (A4-V.15mts): ...però quins 15 mts!!! Roca excepconal,llarg molt desplomat.
S`inicia la tirada cap a la dreta per una fisura horitzontal bastant bona de pitonatge,a partir d`aqui, recte amunt amb tendencia a la dreta a buscar un unic spit que te la tirada,unm cop caçat, tres pasos més i una bona sortida en lliure cap a l`esquerra a chapar la 2ª reunió (2 spits rovellats) Llarg treballòs de ploms,2 pasos de gantxo, pitonises i algun clau bo .SUPERB!!!!











GANTXO FALCAT!




plom falcat!



l`ansiat spit de la tirada!









LLARG 3 (5mts IV)

Curta trepada amb roca molt bona fins el cim (a equipar al gust)


CIM! (i palomo..)


PD: El segon llarg ha sigut objecte d`una profanació esportiva de 7c+ anomenada Fregann.Davant tanta mala educació vertical només hi ha una resposta: destrucció de tresparabolts que trepitjaven una obra mestre. A cagar la via!(l`esportiva, s`enten...)




4 comentaris: