Translate

divendres, 18 de març del 2011

VUDU A4

 Unaltre obra mestra del sempre recordat J.M:ALSINA.Una via exepcional.Durant  un pont de Sant Joan,   la varem repetir,en David athos i un servidor,gaudint d`una asenció autèntica Montserratina.

La via està filmada des de la via del costat (el mirall impenetrable) i el video ensenya moments  de l`ascenció.

...Vies perilloses? artificials xunguíssims? perill de mort?  LA REPETIRIA DEMA MATEIX!!!!!!!!



                                                                                                    


L `ùltim dia s`ens va acabar l`aigua i varem patrir un principi de desidhatció...i encara sort que la cordada del costat ens va pasar una cantimplora!!!(zenquius "Pelut"&Xavi).

L`ultim llarg (A3) es el més difícil,es finet fins arribar a l`únic spit de la tirada,son 20mts on no pots fallar...
En aquest tram han caigut alguns ilustres...Jo hem vaig trobar a mitat de tirada,un muntatge (pitonisa + plom )des de on una cordada es va despenjar cap a la  via del costat ...Jo vaig pasar al rockpunt!

Està menys trencada que el MIRALL( I PER TANT MES GUAPA).

Aquesta via va ser re-equipada per dalt uns anys despres per en "Buiti" i un servidor...però es que els spits estaven tant be, que només varem posar 2 parabolts a cada reunió(menys a la 1ª i 2ª) mantenint les reunions originals;aixi qui la vulgui repetir en el seu estat original,pot fer-ho.

VIA IMPRESCINDIBLE!!!



                                                                                             

7 comentaris:

  1. Ei Paca ja as dit un secret molt ben guardat, el Paca amb un TALADRO.
    Alsina, Paca, sense la "Z".

    Salut i tapia

    ResponElimina
  2. HOLA CESC!! NO ES CAP SECRET:EL SEGON POST QUE VAIG POSAR AL MEU BLOG SURTO AMB UN TALADRO A LES MANS!!!j.M.alsina sempre,perdò!

    salut i metres!!!!

    ResponElimina
  3. ei Paca no sabia que també tenies un blog!!
    felicitats em mola ... tu com sempre, les coses clares i la xocolata espessa
    salut i roca bona!!!
    lali

    ResponElimina
  4. LALI I QUIM:...Pos ya ho veieu,jo tambe pio per aquí!!!
    ...Si" algun dia" esteu per casa,ja farem una birra i alguna proposició indecent vertical ok?

    Quim:espero que et curis aviat dels dits,la ma dreta es important per agafar el martell...

    SALUT I METRES !!

    ResponElimina
  5. eI REBOUUUU!!

    El més difícil l'A3? Que bestia!!! Doncs jo al 2n, després de trigar 2 dies al primer, i sense veure ni un putu lloc on posar res ( rotllo hook or book) em vaig autoconvèncer que acabar empalat als arbres secs de la PICAZO no era una idea interessant...i cap a casa..no m'imagino com deu ser l'A3? Perquè no es regradua?

    En quant a reunions...apart de les castanyes l'Alsina ens va comentar que els espits eren txunguillos i quan els intentava expandir quedaven clavats, però al roscar li girava tot...buah!!! Sort també que no vai passar de la primera !!!

    aquesta via si que em fa una por brutal...aaaaahhh!

    ResponElimina
  6. Ei Paca, hem vas comentar que et quedava alguna cosa per fer per allí, jo ara tinc tot el temps de mon, si vols quedem i t’acompanyo i acabem de fer les dues erres que falten.

    ResponElimina
  7. Tranki:el primer llarg es llarg....(2dies no pasa res...) el segon es curt però MOLT intens( ploms en aderència!) però el últim llarg ja vas tocat,son 20 mts de tensió i a la meitat hi ha un forat gros a l`esquerra, amb restes de taco que es imposible arribar des don va la via( fa molta angúnia anar pillat i no poguer arribar al forat per protegir-te...)( crec que es del Alsina el forat,i que hi va arribar en lliure!) i quant creus que ja ho has vist tot,el pas abans de xapar l`espit, es psicòdèlic:claves una punta de uve en vertical d`un llavi taronja en vertical sense falcar...si t`aguanta el pas,ja tens la vudú al sac!!!!(aquest llarg va caure en Pep masip al saltar un dels ploms originals)
    I les reunions: a mi hem va explicar que apartir de la 4ª reunio,en ves de posar dos espits ,va començar a pòsar-ne tres per això que tu dius...
    Salut Mega BoW!!!(si un dia hem deixes venir a veuret com" flutas" per Montserrat ,hem faria ilusió!...i podriem fer alguna mena d`intercamvi...)
    CESC: si, aquest any hi anirem si tu vols...conta amb mÏ!!!!

    ResponElimina