Translate

dimecres, 16 de febrer del 2022

SELECCIÓ ARTIFICIAL A2+ , V. ROQUES DEL MASNUT,EL PISÓN.





 Amb l`objectiu de poder seguir escalant sense morir d`esforç,m`he proposat pujar per parets no tant llargues ni treballoses,amb curta aproximació i baixada,amb menys compromís del habitual.I al Masnut es el lloc que reuneix tots aquests requisits...menys un!: m,he cansat tant o més que fent bigwall.



Els 2 primers llargs son curts pero molt creatius: només una expansió!





Però al arribar a la segona reunió l`ha torbo muntada!: es un projecte de fa 2 anys d`en Diego Miralles que ve de la dreta...i continua amunt uns 20 mts més.


Jo els resegueixo i fins l`última expansió trobada i em desvío cap a la dreta en un tramet xulo fins muntar la reunió tercera.







A partir d`aqui,la cosa es posa perillosa: la roca es infame,de lo pitjor que he vist en conglomerat.La roca es bufada en grans llastres que has de destruir fins trobar la roca de veritat a sota...fa molta por!!!


                   


 Es la primera via que equipo amb parabolts del 10,tant en tirades com a reunions...i amb aquesta roca encara em fan dubtar de la seva solidesa!





L`únic per el que val la pena aquesta vieta es per l`ambientasso que té,la resta es una parabolada amb algun pas saltejat de pitonatge fruit d`un mal forat fet amb el taladro  per culpa de la sorra del terreny...





 









Total,que després de moltes jornades,molt de gasto en betzina, molt d`esforç físic,molt d`avorriment vertical per monotonia expansiva,acabo aquesta vieta dolenta això si,en un lloc tranquil i preciós!









La próxima serà més bona, més llarga i més escalada!,total,em costarà igual pujar...


2 comentaris:

  1. Que tu diguis "llargs creatius", una xapa en dos tirades, t'esgotis, i A2...
    Per cert, el nom em recorda alguna cosa que no acabo de recordar

    ResponElimina
    Respostes
    1. ...es que hi ha fisura,i son llargs curtets...
      En el nom ve la cosa...

      Elimina